TURRIDNING HOS TRE HUSEGUIDEDE TURE I KONGERNES NORDSJÆLLANDVi tilbyder guidede ture til Grønholt Hegn, Grønholt Vang eller længere ture til Gribskov.

På Tre Huse sætter vi hest og rytters trivsel og sikkerhed i højsædet. Vores heste har optimale forhold med den bedste pleje og er derfor altid glade og friske. Hjelm er obligatorisk og kan lånes på stedet. Vores udstyr er altid 100% i orden og af god kvalitet. Praktisk tøj og fodtøj er påkrævet. Der opkræves et mindre tillæg for lån af udstyr på 25 kr. der dækker slidtage og vedligehold.

For at ride skal du være selvhjulpen rytter. Du sadler og klargør selv. Vi har heste til alle niveauer fra begynder niveau og op. Er du rutineret rytter, der søger udfordring, har vi også heste på konkurrence niveau,

Hvis du er urutineret rytter, er der mulighed for undervisning på lejet hest på vores store ridebane. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du have grundlæggende rytterfærdigheder før du rider med på tur. Du er altid velkommen til at ringe til Nina 23 71 00 84 eller skriv på trehuse@paradis.dk og få mere information.

Vi rider ud hver dag hele året rundt. Vi er meget fleksible mht. starttid og specielle ønsker, men som udgangs punkt går turene kl. 10.00 og kl. 15.00 med mødetid 40 min før.For arrangering af heldagsture til Gribskov bedes du kontakte Nina Jacobsen på +45 23 71 00 84